Solar rolluiken

Bij Rolluikenfabriek koopt u moderne, elektrisch bediende rolluiken op zonne-energie. Deze solar rolluiken worden opgeladen door de zonnestralen die ze buitenshuis houden. In onze configurator stelt u eenvoudig zelf een solar rolluik samen, zodat deze aan al uw wensen voltoet.

Bent u geïnteresseerd in aanvullende details over de aanschaf van solar rolluiken, inclusief installatie-instructies en prijsinformatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 088 366 7300 of te mailen op info@rolluikenfarbriek.nl. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u eveneens contact met ons opnemen.

Onze solar rolluiken

Previous product
Next product

Voordelen van solar rolluiken

Steeds meer mensen kiezen voor solar rolluiken. Deze duurzame vorm van zonwering isoleert uw woning of bedrijfspand in de zomer én in de winter. De rolluiken zorgen voor een uitstekende verduistering en voegen een extra laag beveiliging tegen inbrekers toe. Bovendien is het bij ons simpel om uw eigen rolluik met zonnepaneel samen te stellen én te monteren. Ontdek hieronder alle voordelen van onze solar rolluiken:

Isoleren met solar rolluiken

In de zomer houden onze rolluiken de binnentemperatuur al gauw 5 tot 10 graden lager dan buiten. Ideaal om met het zomerse weer toch meer energie en plezier voor uw dagelijkse klusjes te hebben of om van uw welverdiende vakantie te genieten. Zonder zweten en ongemak de zomer doorkomen is heerlijk.

In de koudere jaargetijden hebben onze rolluiken juist een omgekeerde werking. Als uw muren, dak en vloer redelijk tot goed geïsoleerd zijn, dan verliest uw huis nog steeds warmte via uw ramen. Rolluiken gaan in de lente, herfst en winter het weglekken van stookwarmte tegen en zijn daarmee een goedkopere en veelzijdigere oplossing dan het plaatsen van duur isolatieglas.

100% zonwering

De volledige verduistering van onze zonnewering zorgt overdag voor een aangenamer leef- en werkklimaat. Bij een lagere lichtintensiteit kunt u zich beter concentreren op uw werk of optimaal genieten van uw favoriete serie. En ook voor uw slaap komt een goede zonnewering van pas, want complete verduistering is goed voor de kwaliteit van de nachtrust. Zo kan het lichaam zich herstellen en krijgen de hersenen nieuwe energie. Onze rolluiken houden licht van buiten voor 100 procent tegen en dat merkt u in de ochtend.

Solar rolluiken voor energiebesparing

Rolluiken op zonne-energie verbruiken geen netstroom: normaal daglicht op een typische Nederlandse bewolkte dag is al genoeg om de accu op te laden. En op een volle accu kunt u het rolluik tot wel 100 keer bedienen. Door het installeren van een rolluik met bediening op zonne-energie bent u dus minder afhankelijk van de wisselende en soms hoge energieprijzen.

Eenvoudige bediening

Breekt de zon opeens door op een regenachtige dag? Dan laat u direct moeiteloos uw zonwering zakken door middel van de elektrische bediening van de rolluiken. Het bedienen van uw solar rolluiken is mogelijk met een afstandsbediening of met een wandschakelaar. U kunt de rolluiken ook bedienen via een app op uw smartphone, bijvoorbeeld wanneer u niet thuis bent maar toch de warmte buiten wilt houden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bediening te integreren met uw smart home-systeem.

Duurzame keuze

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker. Een zonwering op zonne-energie is een waardevolle stap om minder energie te verbruiken en uw woning of bedrijfspand beter te isoleren. Milieubewust leven scheelt op jaarbasis flink wat geld.

Uw huis nog beter beveiligd

Rolluiken verkleinen de kans op een inbraak. Ten eerste zorgen ze voor privacy, want ze voorkomen inkijk en ontnemen buitenstaanders het zicht op uw waardevolle bezittingen. Ook hebben gesloten rolluiken een afschrikwekkende factor voor gelegenheidscriminelen. En dankzij speciale anti-optilveren en het solide materiaal zijn ze voor inbrekers bovendien zeer lastig om te kraken.

Stel zelf uw solar rolluik samen

Onze rolluiken op zonne-energie zijn verkrijgbaar in een brede reeks materialen, formaten en afwerkingen. We maken het voor u graag makkelijk om een product uit te kiezen dat helemaal aansluit bij uw woonwensen: met de configurator van Rolluikenfabriek stelt u zelf uw nieuwe zonnewering samen. Komt u er niet uit? Wij komen uw rolluiken graag kosteloos bij u inmeten.

Tips voor de aanschaf van een rolluik op zonne-energie

Bij het overwegen van de aankoop van solar rolluiken, hebben we enkele nuttige tips voor u:

  1. Afmetingen: meet de afmetingen van uw ramen en kozijnen uiterst nauwkeurig op. Het correct afmeten is cruciaal om optimale veiligheid in uw woning te waarborgen. Als u onzeker bent over het inmeten, kunt u dit ook door onze specialisten laten doen. U maakt deze keuze in de configurator.
  2. Zonlicht en locatie: let op de hoeveelheid zonlicht er is op de plaats waar u de rolluiken wil installeren. Hoe meer zonlicht er is, hoe efficiënter de zonnepanelen op de rolluiken kunnen worden opgeladen. Plaatsing aan de zuidkant van het gebouw is vaak ideaal voor optimale zonblootstelling.
  3. Bedieningsmogelijkheden: er zijn verschillende bedieningsopties beschikbaar, zoals een integratie met slimme huistechnologie. Kies de optie die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past.
  4. Kleur en uiterlijk: overweeg de beschikbare kleuropties en kies een tint die goed past bij de esthetiek van uw huis.
  5. Montage: overweeg of u de rolluiken zelf wilt installeren of dit wilt laten doen door professionals. Een correcte installatie is van groot belang voor de efficiëntie en duurzaamheid.
  6. Prijs en budget: stel een budget vast en vergelijk verschillende opties binnen dat budget. Houd rekening met de lange termijn besparingen die de solar rolluiken opleveren.
  7. Vraag om advies: als u twijfelt, aarzel dan niet om advies te vragen aan onze experts. Zij helpen u de beste keuzes te maken op basis van uw specifieke situatie.

De montage van uw rolluik op zonne-energie

Veel van onze klanten monteren hun rolluiken zelf. Dat bespaart geld en is niet ingewikkeld. Het ingebouwde zonnepaneel van de luiken is makkelijk te bevestigen en omdat er geen kabels zijn, hoeft u geen gaten in de muren te boren. Wilt u de montage liever laten uitvoeren door onze vakmensen? Op onze website ziet u een indicatie van onze montagekosten.

elektrische rolluiken gemonteerd op een woning

Wat kosten solar rolluiken?

De uiteindelijke prijs van uw solar rolluik is afhankelijk van diverse elementen. De standaardmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende merken en prijsklassen. Bovendien hebben aspecten zoals de motorprestaties, het materiaal, de afmetingen en de afwerking van het rolluik invloed op de uiteindelijke kosten. We assisteren u graag bij het vinden van de geschiktste zonnerolluiken voor uw huis of bedrijfspand. Voor advies en uitgebreide informatie over prijzen van zonnerolluiken, kunt u altijd contact met ons opnemen.

De service van Rolluikenfabriek

Net zoals u in uw zonnewering investeert, investeren wij in onze klanten. Rolluikenfabriek is 24/7 bereikbaar en werkzaam in heel Nederland en België. Indien gewenst, voeren onze specialisten de opmeting, montage en het onderhoud van uw zonnewering professioneel en op korte termijn voor u uit. 

Vragen? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze producten of service? Aarzel niet en neem direct contact op door te bellen naar 088 366 7300, of te mailen op info@rolluikenfarbriek.nl. We hopen u snel als nieuwe klant te mogen verwelkomen!

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen