Heroal RS-38 rolluik

OVER HEROAL RS-38

Het Heroal RS-38 rolluik is een scherm dat zeer geschikt is om uw woning te voorzien van de beste zonwering. Dit rolluik is speciaal ontwikkeld voor panden in gebieden waar de wind vaak hard waait. Het heeft een hoge windbelasting (weerstandsklasse 4) en is enorm stabiel onder ruige omstandigheden. De Heroal RS-38 heeft een gewicht van 4,5 kg per m2 en is voorzien van sterke lamellen met een dikte van 9 mm.

Dit rolluik verhoogt uw leef- en werkcomfort aanzienlijk en geeft u een gevoel van privacy. De RS-38 lamellen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en gaan heel lang mee. Dit Heroal rolluik bevindt zich niet voor niets in de hoogste kwaliteitsklasse.

VOORDELEN HEROAL RS-38

Door al uw ramen en deuren te voorzien van Heroal RS-38 rolluiken, profiteert u optimaal van de voordelen: verhoging wooncomfort, veiliger gevoel en meer privacy. U houdt daarnaast de warmte afkomstig van de zon buiten uw woning en bespaart jaarlijks op uw energierekening, dankzij de isolerende werking (U-waarde van maximaal 42%).

EIGENSCHAPPEN

  • Modern ontwerp
  • Stille motor
  • Verkrijgbaar in veel kleuren
  • Blijft stabiel onder zware omstandigheden (regen, hagel en wind)
  • Elektrische bediening met handzender, wandschakelaar of handbediening met bandopwinder
  • Volledig waterdicht

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Productnaam Max. breedte Max. hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-38 rolluik 2600 mm 2570 mm 6,682 m2 38 mm 9 mm 4,5 kg

 

STEL ZELF UW HEROAL RS-38 ROLLUIK SAMEN OP ONZE WEBSITE

Wilt u weten hoeveel een op maat gemaakte Heroal RS-38 rolluik u kost? Stel in de online configurator van Rolluikenfabriek heel eenvoudig uw gewenste rolluik samen en bekijk de prijs. Al binnen enkele minuten weet u dus precies waar u aan toe bent en kunt u uw unieke rolluik in de winkelwagen plaatsen en kopen.

 

PROFESSIONELE MEET- EN MONTAGESERVICE

Wilt u uw ramen en deuren laten opmeten voor de plaatsing van rolluiken? Hiervoor kunt u ook bij Rolluikenfabriek terecht. We hebben een professionele meet- en montage service. Wilt u hiervan gebruikmaken? Geef dit dan aan in de configurator. We komen graag bij u langs!

 

Wilt u de rolluiken graag zelf installeren en afstellen? Lees de instructies:

ONZE KLANTEN BEKEKEN OOK

Heroal heeft nog veel meer rolluiken naast de RS-38. We verkopen bij Rolluikenfabriek ook de onderstaande rolluiken van Heroal:

Wilt u toch hoge kwaliteit rolluiken voor uw ramen en deuren hebben, maar minder betalen? Bekijk dan de sterke en duurzame rolluiken van ons huismerk:

Gebruik de configurator om uw opties met elkaar te vergelijken en om snel uw bestelling te plaatsen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw Heroal RS-38 rolluik? Neem dan contact met ons op via 088 366 7300 of info@rolluikenfabriek.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. We staan paraat en helpen u graag!

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen