Heroal RS-41 rolluik

OVER HEROAL RS-41

Op zoek naar het beste zonweringsproduct? Bij Rolluikenfabriek bieden we het Heroal RS-41 rolluik aan. Dit product is uitermate geschikt om te bevestigen aan de muur van uw woning. Hij heeft namelijk een kleine oproldiameter (Ø 18,5 cm bij een pantserhoogte van 250 cm) en neemt dus weinig ruimte in beslag.

Dit rolluik heeft smalle lamellen, is strak oprolbaar en past in kleine rolluikkasten. De lamellen zijn gemaakt van sterk en duurzaam aluminium. Dit maakt de Heroal RS-41 zeer licht in gewicht (3,7 kg per m2) en heel stabiel onder ruige weersomstandigheden.

VOORDELEN HEROAL RS-41

Een rolluik van Heroal verhoogt uw wooncomfort aanzienlijk, geeft u een veiliger gevoel en biedt u de gewenste privacy. Ook houdt de Heroal RS-41 rolluik de warmte in de zomer buiten en in de winter juist vast (U-waarde van maximaal 43%). Zo bespaart u jaarlijks flink op uw energiekosten.

EIGENSCHAPPEN

  • Uniek design
  • Voorzien van een stille motor
  • In veel kleuren beschikbaar
  • Weinig plaatsingsruimte nodig
  • Goed bestand tegen regen, hagel en wind (weerstandsklasse 3)
  • Elektrische bediening met handzender, wandschakelaar of handbediening met bandopwinder
  • 100% waterdicht

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Productnaam Max. breedte Max. hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-41 rolluik 2500 mm 2290 mm 5,725 m2 41 mm 8,5 mm 3,7 kg

 

STEL UW HEROAL RS-41 ROLLUIK SAMEN IN DE ONLINE CONFIGURATOR

In onze configurator stelt u heel eenvoudig zelf uw ideale Heroal RS-41 rolluik samen. Om een bestelling bij ons te plaatsen, is het niet nodig om een offerte aan te vragen. U krijgt bij voltooiing van de configuratie meteen de prijs te zien. Van daaruit kunt u direct door naar het afrekenscherm. Het kopen van rolluiken is nergens zo makkelijk als bij Rolluikenfabriek.

 

MEET- EN MONTAGESERVICE

Wilt u uw ramen en deuren laten opmeten voor de plaatsing van rolluiken? Dan kunt u ook bij Rolluikenfabriek terecht. We hebben een professionele meet- en montageservice. Wilt u hiervan gebruikmaken? Geeft dit dan aan in de configurator. We komen graag bij u langs!

 

Zelf de installatie en afstelling uitvoeren? Lees de handleidingen:

OVERIGE ROLLUIKEN VAN HEROAL EN ONS HUISMERK

Is het Heroal RS-41 rolluik toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Bekijk in dat geval de andere rolluiken van Heroal:

Heeft u minder te besteden, maar wilt u wel rolluiken van hoge kwaliteit? Dan zijn onze huismerk rolluiken ideaal voor uw woning:

Vergelijk de verschillende rolluiken in de configurator en bekijk de prijzen van alle opties. Hulp nodig bij het samenstellen van de perfecte Heroal RS-41 rolluik? U bereikt ons via 088 366 7300 of info@rolluikenfabriek.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We staan tot uw dienst!

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen