Heroal RS-42 rolluik

OVER HEROAL RS-42

Het Heroal RS-42 rolluik kenmerkt zich door zijn robuustheid en voldoet aan de hoge eisen van de windweerstandsklasse 3. De lamellen kunnen heel strak opgerold worden en het volledige rolluik past hierdoor in een kleine oprolkast. Dankzij het hoogwaardige aluminium, waar de lamellen van zijn gemaakt, is het Heroal RS-42 rolluik ook zeer licht in gewicht (3,9 kg per m2) en enorm duurzaam.

VOORDELEN HEROAL RS-42

Door dit specifieke rolluik te laten installeren, profiteert u optimaal van meerdere voordelen: verhoging van het wooncomfort, meer privacy en een veiliger gevoel. De RS-42 van Heroal biedt ook geweldige zon- en lichtwering en houdt uw woning in de zomer koel en in de winter warm(er). Zo bespaart u ook nog eens flink op uw energiekosten.

EIGENSCHAPPEN

  • Modern design
  • Maakt weinig geluid dankzij de stille motor
  • Isolerende werking (U-waarde met maximaal 43%)
  • In allerlei kleuren te bestellen
  • Ruimtebesparend dankzij de strakke oprolbaarheid
  • Goed bestand tegen regen, hagel en wind
  • Elektrische bediening met handzender, wandschakelaar of handbediening met bandopwinder
  • Compleet waterdicht

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Productnaam Max. breedte Max. hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-42 rolluik 2400 mm 2390 mm 5,736 m2 42 mm 9,3 mm 3,9 kg

 

STEL UW HEROAL RS-42 ROLLUIK HEEL MAKKELIJK ZELF SAMEN

In onze configurator stelt u binnen enkele minuten uw unieke Heroal RS-42 rolluik samen. Wilt u een bestelling plaatsen, dan kan dat meteen. U hoeft niet eerst een offerte aan te vragen, omdat de prijs van uw gewenste rolluik direct bij het product staat. Het kopen van rolluiken was nog nooit zo makkelijk.

 

MEET- EN MONTAGESERVICE

Weet u de afmetingen van uw ramen niet en wilt u rolluiken laten installeren? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Op deze manier bent u verzekerd van een goede meting en hoeft u zich geen zorgen te maken over een verkeerde invoering van de maten in de configurator. Als u gebruik wilt maken van onze diensten, geeft u dit aan in de configurator. We maken graag een afspraak met u op een dag en tijdstip wanneer het u uitkomt.

 

Zelf uw Heroal RS-42 rolluik aan de muur bevestigen en afstellen? Lees de instructies:

OVERIGE ROLLUIKEN VAN HEROAL EN ONS HUISMERK

Wilt u een Heroal rolluik kopen, maar is de RS-42 niet precies wat u zoekt? Bij Rolluikenfabriek hebben we gelukkig nog veel meer rolluiken van Heroal in ons aanbod opgenomen:

 

Bent u geen fan van Heroal, maar wilt u wel goede kwaliteit rolluiken laten installeren? Bekijk dan de rolluiken van ons eigen merk:

Gebruik de configurator om de verschillende rolluiken en prijzen met elkaar te vergelijken. Komt u er alleen niet uit? We helpen u graag de ideale Heroal RS-42 rolluik samen te stellen. Neem contact met ons op via het contactformulier, 088 366 7300 of info@rolluikenfabriek.nl.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen