Welkom op de website van de Groningse Rolluikenfabriek, waar u oplossingen vindt voor zonwering, inbraakbeveiliging, vandalisme en brandwering, met rolluiken voor woningen en bedrijfspanden in Groningen en omgeving. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit, goede service en persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vinden voor u de juiste oplossing voor rolluiken in Groningen.

  • Altijd dichtbij
  • Specialist in Groningen en omstreken
  • Alleen maar topmerken
  • Persoonlijk advies
  • Maatwerk mogelijk

De rolluiken van Groningse Rolluikenfabriek.nl worden overal toegepast; op land, op zee en in de lucht. In woningen, winkels, kantoren, musea, theaters, luchthavens, politiebureaus, militaire gebouwen en installaties, ambassades, parkeergarages, scholen en universiteiten, gemeentehuizen, supermarkten, bedrijfsgebouwen en installaties, zorginstellingen, trein en metrostations, in (goederen)treinen, vrachtauto’s, containers, schepen etc.

Overal waar je kijkt zie je rolluiken, rolhekken en schaarhekken van Groningse Rolluikenfabriek.

Rolluikenspecialist in Groningen

Rolluiken van de Groningse Rolluikenfabriek

De Groningse Rolluikenfabriek is uw specialist op het gebied van rolluiken, roldeuren, rolhekken of schaarhekken. Uw winkel in de Heerestraat of op de Grote Markt is dan dus goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme door een rolluik, en uw bedrijfsruimte op bedrijventerrein sluit u uitstekend af met een rolhek of een schaarhek tegen ongewenste gasten. Doordat de Groningse Rolluikenfabriek gebruik maakt van een uitgebreid netwerk van partners bij u in de buurt, weet u zeker dat er altijd een vertrouwd aanspreekpunt bij u in de regio is.

Het uiterlijk van uw pand is belangrijk, daarom kunnen wij een uitgebreide collectie aanbieden met een ruime keuze. Dus ongeacht of u een rolhek, roldeur, schaarhek of rolluik nodig heeft, bij ons vindt u het product dat bij uw bedrijf en de omgeving past.

Verschillende andere ondernemers in Groningen gingen u al voor. Als u in de binnenstad in bijvoorbeeld de Gelkingestraat of de Oosterstraat loopt, komt u diverse rolluiken tegen, terwijl op de bedrijventerreinen zoals Euvelgunne veelvuldig gebruik wordt gemaakt van rolhekken en schaarhekken. Onze producten zijn dus overal in Groningen terug te vinden.

Maar door de veelzijdigheid zijn onze rolluiken ook op minder voor de hand liggende plekken te vinden. Neem bijvoorbeeld vrachtauto’s, treinen en vliegtuigen. En onze rolhekken en roldeuren worden niet alleen door winkels en kantoren gebruikt, maar ook door bibliotheken, universiteiten, ziekenhuizen en politiebureaus.

Als u uw winkel of bedrijfspand dus goed wilt beveiligen, dan is de Groningse Rolluikenfabriek uw betrouwbare specialist in rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen